Overwatch Çıkış Tarihi Ve Bilinmesi Gerekenler

Overwatch

PC PS4 Xbox One
10

OYNANACAK OYUN!

8.7

User Avg

Overwatch Çıkış Tarihi Ve Bilinmesi Gerekenler

Overwatch Çıkış Tarihi belirlendi. Oyun 23 Mayıs’ta Amerika’da, bazı bölgelerde ise 24 Mayıs’ta oynanabilir olacak. Overwatch Çıkış Tarihi tam zamanlarını sizler için listeledik.

Açık Betada olduğu gibi oyun tüm bölgelerde aynı zamanda başlayacak.

Kinguin’den ve diğer sitelerden oyunun fiziksel kopyasını erken sipariş eden oyuncular oyunu 23 Mayıs’ta temin edebilecekler. Diğer sitelerden oyunun fiziksel kopyasını erken sipariş eden oyuncular ise fiziksel kopyayı aynı gün alması bekleniyor.

Overwatch’u PC platformunda oynayan oyuncular ise 20 Mayıs Cuma günü oyunu indirebilecekler. Battle.net masaüstü uygulaması oyun indirilebilir olduğunda indirme işlemini otomatik olarak başlatacak.

Xbox One platformunda oynayacak oyuncular Instant-On modunu aktive etmeleri gerekmektedir. Bu versiyonla oyun şimdiden indirilebilir.

Overwatch Çıkış Tarihi

Avrupa

00:00 BST Zaman Dilimi 24 Mayıs
01:00 CEST Zaman Dilimi 24 Mayıs
02:00 MSK Zaman Dilimi 24 Mayıs (Türkiye)

Amerika ve Avusturalya

16:00 PDT Zaman Dilimi 23 Mayıs
17:00 MDT Zaman Dilimi 23 Mayıs
18:00 CDT Zaman Dilimi 23 Mayıs
19:00 EDT Zaman Dilimi 23 Mayıs
20:00 ADT Zaman Dilimi 23 Mayıs
20:00 BRT Zaman Dilimi 23 Mayıs
20:30 NDT Zaman Dilimi 23 Mayıs
07:00 SGT Zaman Dilimi 24 Mayıs
09:00 AEST Zaman Dilimi 24 Mayıs
01:00 NZST Zaman Dilimi 24 Mayıs

Asya

07:00 CST Zaman Dilimi
08:00 KST Zaman Dilimi
08:00 JST Zaman Dilimi

Oyunun Boyutu Ne Kadar?

Playstation 4: 20GB
Xbox One: 10.09GB
PC: 30GB Boş hard disk alanı gerekli

Sistem Gereksinimleri ve Uygun Ekran Kartları

ovwerwatch-pc-specs

overwatch-supported-cards

Eğer ekran kartınızın oyunu desteklediğinden emin değilseniz Blizzard’ın oyunu destekleyen ekran kartları listesini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İndirme Talimatları

Her platform farklı olduğundan dolayı, Blizzard şirketi PC, Playstation 4 ve Xbox One için farklı indirme talimatlarını açıkladı.

Windows PC

  • Battle.net masaüstü uygulamasını indirerek açın. (eğer mevcutsa bu adımı geçin)
  • Yeni bir hesap oluşturun ya ad mevcut hesabınıza giriş yapın.
  • Uygulanın güncelleştirmeleri yüklemesine izin verin. (bu işlem otomatik olarak başlar)
  • Eğer oyunun fiziksel kopyasını aldıysanız Hesap Yönetimi (Account Management) kısmından oyun anahtarını isteyin.
  • Eğer oyunu dijital olarak aldıysanız başka bir adıma gerek yok.
  • Sol tarafta bulunan oyun portrelerinden Overwatch’un simgesine tıklayın.
  • Bölgenizi “Europe (Türkiye)”, “Americas” veya “Asia” olarak seçin.
  • Eğer Overwatch’u PC platformunda daha önceden oynamadıysanız, indirme işlemini başlatmak için “Install” butonuna basın.
  • Eğer Overwatch’u daha önce PC platformunda oynadıysanız, oyunun son versiyonunun yüklenmesi için izin verin.
  • Oyun tamamen indikten sonra Play tuşuna basarak oyunu oynayın.

Playstation 4 – Dijital

  • Cihazı çalıştırın ve hesabınız ile giriş yapın.
  • Eğer Auto Download (Otomatik İndirme) modu aktive edildiyse, oyun indirilebilir olduğunda indirme işlemi otomatik başlayacaktır.
  • Eğer Auto Download modu aktive edilmediyse, PlayStation Store’a girerek Arama (Search) bölümüne tıklayın.
  • Arama bölümündeyken “Overwatch” yazarak aratın.
  • Arama kısmında “Overwatch: Origins Edition” seçin ve indirme işlemini başlatın.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, Overwatch ikonunu seçin ve başlamak için “X” butonuna basın.

Playstation 4 – Fiziksel

  • Cihazı çalıştırın ve hesabınız ile giriş yapın.
  • Overwatch diskini kabından çıkarın ve konsola yerleştirin.
  • Oyunu yüklemek için ekranda çıkan adımları izleyin.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, Overwatch ikonunu seçin ve başlamak için “X” butonuna basın.

Xbox One – Dijital

  • Cihazınızı çalıştırarak Xbox Live hesabınıza giriş yapın.
  • Eğer Instant-On modu aktive edildiyse, oyun indirilebilir olduğunda indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.
  • Eğer Instant-On modu aktive edilmediyse, Xbox One Home bölümündeyken “My games & apps” kısmına tıklayın.
  • Overwatch’u “Games” bölümünün altında bulun ve “Install” kısmına tıklayın.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, Overwatch ikonunu seçin ve başlamak için “Launch” kısmına tıklayın.

Xbox One – Fiziksel

  • Cihazınızı çalıştırarak Xbox Live hesabınıza giriş yapın.
  • Overwatch diskini kabından çıkarın ve konsola yerleştirin.
  • Oyunu yüklemek için ekranda çıkan adımları izleyin.
  • İndirme işlemi tamamlandığında, Overwatch ikonunu seçin ve başlamak için “Launch” kısmına tıklayın.

Overwatch Betası bütün bölgelerde toplam 9.7 milyon oyuncuya ulaşarak Destiny ve The Divison oyunlarından çok daha fazla bir başarı elde etti. Bu demektir ki oyun çıktığında çok daha fazla insanla oyunu oynayabileceğiz.

6’ya 6 karşılaşmalar oyunculara çok fazla çeşitlilik sağlayan ve hepsinin birbirinden farklı kendine ait silahlarının ve oynanış biçimlerinin olduğu 21 kahraman ile oynanıyor. Overwatch Çıkış Tarihi 24 Mayıs 2016 tarihinde tam çıkış olarak oyunculara sunulacak.

 

 

Lost Password